Over Iris

Mijn naam is Iris Selder.

Ik begeleid mensen terug naar hun authentieke zelf!
Het is een reis in dit aardse leven, op weg naar de dans van je ziel!
Daar waar verwarring is ontstaan in de liefde, daar zorgt ontwarring voor helderheid.

Ik zie vele mensen verwart vastzitten in de liefde of in het leven. Misschien zelfs wel verstrikt. Velen weten niet meer wat hun eigen waarheid is. Grenzen stellen is lastig omdat ze niet bij zichzelf zijn.
Het leven neemt het over en zo wordt het overleven. De levensenergie is ver te zoeken en er wordt van alles gedaan om liefde, vreugde en genot te zoeken in de buitenwereld.

Iedere dag voelt als een uitdaging en alles wordt met het verstand bedacht en beredeneerd, en zo ebt de vreugde weg.

 

Alleen heeft deze wereld nu mensen nodig die weer vanuit liefde en daadkracht de wereld instappen.
Er zijn bewuste zielen nodig die het licht weer laten schijnen!

En ergens voelen velen dat licht al branden, maar weten nog niet hoe het groter en zichtbaar kan worden. Angst houdt namelijk tegen en vaak vallen ze terug omdat het vaak een eenzame weg is.

Met de retraites, opstellingen en trajecten help ik iedereen die openstaat voor het zichzelf te gaan her-inneren wie ze werkelijk zijn, zodat er vanuit flow geleefd kan worden. Innerlijke blokkades en beschermingsmechanisme worden aangekeken en zachter gemaakt.
Van hard naar zacht.
Van controle naar overgave.
Van wilskracht naar daadkracht.
Van loslaten naar vrijlaten.
Van verloren naar Thuiskomen - Back to Home

Mijn naam is dus Iris Selder. Ik ben alleenstaande moeder van een zoon van 11 jaar.
Vanaf zijn 2e levensjaar zijn zijn vader en ik uit elkaar en daar begon mijn eigen innerlijke reis.

Ik heb mij vaak alleen en anders gevoeld op deze wereld. Wat doe ik hier? Ik was nooit goed genoeg. Maar ik liet mij niet klein krijgen (ook al voelde ik mij diep van binnen zo). Ik heb mij heel lang groot gehouden, op wilskracht.

Ik zocht liefde in relaties, maar diep van binnen durfde ik mij niet echt te binden. Of als ik een "fijne" relatie had, dan had ik angst dat de ander wegging. 

Ik ben heel lang geleden al uitgecheckt. Ik stond niet in contact met mijn lichaam. Er was niemand thuis. Ik was een ijsklompje. Totdat ik werd geraakt tot op mijn ziel (of was het mijn verwonding?)

Die hunkering naar liefde heeft ervoor gezorgd dat ik weer "aan" ging. Was dit nu het leven? Er moest toch meer zijn?

Pas toen kwam het keerpunt. Ik voelde dat ik "naar binnen" moest. Dit patroon hield mij vast. Ik was verslaafd aan liefde. Liefde buiten mij. Later ben ik gaan zien dat dit co-dependency was. En nu?

Langzaam ben ik anders gaan voelen, denken en vooral ervaren.
Steeds meer voelde ik de kracht van eenheid.

Voor mij was het een lange reis. Ik kwam iemand tegen die mij hierbij (onbewust) heeft geholpen. Noem het een mooie ziel.
Natuurlijk heb ik door allerlei interventies, cursussen en workshops ook geleerd om echt te kijken naar mijn innerlijke wereld.

Die weg hoeft echter niet zolang te zijn als je weet waar en hoe je kan kijken, voelen en ervaren.
Dit heb ik in kaart gebracht zodat ik iedereen kan helpen die meer rust, flow, energie en liefde wilt ervaren in zijn of haar leven.

Samen gaan we de weg naar binnen maken. Jij maakt jouw reis, ik ben jouw reisleider.
We gaan het onbewuste, bewust maken. We gaan kijken naar opgeslagen patronen, belemmerende overtuigingen, jouw zielsdelen die afgesplitst zijn en welke energieën er allemaal gevoeld mogen worden zodat de energie gereleased kan worden.

Het begint allemaal bij JA zeggen tegen jezelf.
Ik ben geen coach. Ik vertel je ook niet wat je moet doen. Ik laat jou de dingen ervaren die omhoog mogen komen zodat jij het kan transformeren. En soms is dat heel snel en soms moet je nog even wennen aan datgene wat "nieuw" is.

Ik loop met jou mee en begeleid jou met alles wat ik te bieden heb vanuit al mijn kennis.
Je krijgt inzichten, ik laat ze zien waar ze zijn.
Ik sta je bij met de vragen die je hebt tijdens een traject.
Je kan voelen hoe ik ben als je mijn blogs leest.


Als we samen op reis gaan, dan kan je verder ontdekken dat ik:
Hou van zelfspot!
Heel gevoelig ben
Ik nooit klaar ben met mijn eigen reis

Dit is wat ik aanbied. Tevens is het belangrijk dat je het als een veilige plek ervaart zodat jij los mag komen van alle oude verhalen en het ongezien, gezien mag worden.

Thuiskomen in jezelf. Back to Home. Opnieuw geboren worden. De plek waar je al lang was.

Zie mij als jouw veilige ruimte, waar jij gewoon mag zijn. Daarom is het ook belangrijk als je eerst even kennis wilt maken om te kijken of er een klik is tussen ons. Neem hiervoor contact met mij op.