Krijg weer meer flow in jouw leven. Door deze flow zal alles weer kunnen gaan stromen, waardoor je weer meer (levens)energie kan gaan ervaren en zal je de spanning in je lichaam laten flowen.

In ons onderbewustzijn ligt heel veel opgeslagen. Alle overtuigingen, alle conditioneringen. Als het mooie overtuigingen zijn, dan worden ze als fijn ervaren. Echter zijn de niet fijne altijd “zichtbaar”. Die ploppen omhoog en daar heb je vaak last van. Misschien niet omdat ze omhoog komen, maar wel dat je daarna van dat gevoel af wilt wat erbij omhoog komt. Je gaat dan hard je best doen om ze weer weg te drukken en er niet meer aan denken.

 

Maar waar komen die emoties of gevoelens dan zo plotseling vandaan? Waarom heeft iets zo'n sterke uitwerking?
Dat komt omdat deze liggen opgeslagen (verstopt) in ons onderbewustzijn.

 

Het onderbewustzijn is ons lange termijn geheugen. Het is misschien wel meer dan 95%. Dat betekent dat wij 95% onbewust handelen.

 

Onbewust omdat je conclusies hebt gemaakt op basis van jouw ervaringen, en de meeste van deze ervaringen heb je opgedaan in de leeftijd van 0 t/m 7 jaar. En op basis van die ervaringen maak je conclusies.

Echter kunnen die conclusies in het hier en nu waar je leeft, niet meer zo zijn. Toch handel je op dezelfde manier als zoals je daar een conclusie had getrokken.

 

Ervaringen zijn dus herinneringen, emoties, visies, overtuigingen, je blauwdruk , oordelen angsten overlevingsstrategieën en je automatische gedragspatronen. Bewust kan je daarom zeggen dat je iets wilt veranderen, maar onbewust lukt het niet.

 

En als je heel jouw leven hiermee hebt leren omgaan, ben je je hele leven (onbewust) niet lekker aan het lopen. Dit kan zich vast gaan zitten in je lichaam, of je ervaart stress of onrust. Je hebt de overtuiging dat die herinnering met die conclusies / geconditioneerde reacties echt waar zijn.

 

Als je aan persoonlijke ontwikkeling doet, dan weet je waarschijnlijk al dat dit “zo werkt”. En dan komt die zoektocht. We gaan op zoek naar dat moment, maar dan blijkt het toch weer iets anders te zijn. We willen dit zo graag fixen in onszelf, want dan zullen we pas lekker in ons vel gaan zitten. Toch?

 

Sommigen gaan praten met een psycholoog, anderen gaan het spirituele pad op met mooie ceremonies en retraites.

 

Maar wat als je het de ruimte geeft?
Energy Flow is de energie die voor jou niet meer werkt, te laten flowen. Het is het “releasen” van energie dat op verschillende lagen “vastzit”, waardoor het weer kan gaan stromen en je rust en energie kan krijgen. Je komt meer in balans tussen hoofd en hart en je kan compassie en liefde ervaren voor alles wat in jou “speelt”.

 

Het is het benoemen, aankijken, omarmen en vooral erkennen waardoor je weer ruimte krijgt in jouw systeem zonder er iets aan te hoeven veranderen.

 

Hoe doen we dat? Energy Flow

 

We doen het inderdaad samen, alleen jij hoeft er niks voor te doen ;-)

 

* Energy flow is geheel op afstand. Je hoeft niet op een laptop of telefoon in te loggen. Je hoeft zelfs niet op het bewuste moment “in the checken”.
* Energy Flow kan je 1x ervaren, maar ik raad aan om het per 4 keer af te nemen. Dit omdat vastzittende energie even de tijd nodig heeft om te gaan stromen.
* Energy Flow gebeurt iedere zaterdagochtend.

Je kan ervoor kiezen om gelijk de eerstkomende zaterdag mee te doen, of je begint op de 1e zaterdag van een nieuwe maand. Dit kan jezelf selecteren.

* Ik stem mij af op jouw naam. Ik hoef niet te weten wat er in jou speelt. Het is energie die vrij mag komen. Zelf hoef je ook niet bezig te zijn met wat je ervaart of voelt. Dus alleen jouw naam is voldoende.

 

Na afloop stuur ik een mail dat de Flow is geweest. Het gaat erom wat jij ervaart. Voelt het fijner, dan is het fijner. Je hoeft niet te weten, te begrijpen of te onderzoeken. Wat is, dat is. Uiteraard mag je mij een mail sturen met je bevindingen. Super leuk!

 

Het stopt automatisch. Je zit nergens aan vast. Uiteraard kan je dan wel weer opnieuw meedoen door dit weer te bestellen.
Ook kan je kiezen om met meerdere mensen mee toe doen. Ook dit kan je selecteren.
Ervaar wat Energy Flow voor jou kan betekenen!

 

Mocht je liever 1 op 1 Energy Flow ervaren? Ook dat is mogelijk.

 

Selecteer hier hoe vaak je mee wilt doen met de Energy Flow en het aantal mensen.

Sale!

Energy Flow 1 op 1 - op afstand

€ 44,44 € 22,22
Sale!

Energy Flow 1 op 1 - op afstand

€ 44,44 € 22,22

Bij de Energy Flow 1 op 1 hebben we contact via Zoom of Teams.

Ik voel in op jouw energie en daar ga ik mee "werken".
Hierdoor kunnen dingen wat zwaar voelen of blokkades loskomen waardoor je weer ruimte krijgt in jouw systeem.
Van zwaar naar lichter!

Ik neem hiervoor een half uur de tijd!
Ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.