Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau?
Koop dan hier de cadeaubon voor de online of fysieke Zielenreis.

We kennen allemaal wel een familie-opstelling, maar je kan “dieper” gaan.
Met de reis van herinnering krijg je al snel antwoorden op vragen waar je blokkades ervaart.

Alle antwoorden zijn beschikbaar, je moet alleen de weg vinden waar de antwoorden zijn.

Als mens zijnde ben je bepaalde dingen persoonlijk gaan maken. Als ziel of energie zijnde kan je dit overzien, en dat is net wat je gaat doen.

Tijdens de reis van herinnering kom je weer in balans en plaats jij je intentie in “het veld”. Hierdoor zal je gaan merken dat je meer vanuit liefde gaat voelen.

Wat kan je tegenkomen? Vaak loop je tegen patronen aan waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Je wilt verder, maar je blijft maar “erin hangen”. Met je bewuste mind kom je er niet uit. Juist tijdens de reis van herinnering kunnen antwoorden als vanzelf omhoog komen. De energie die je gaat ervaren is heel krachtig. Je voelt je meer verbonden met alles wat is. Doordat je weer in balans gaat komen, zal ook je (levens)energie weer meer gaan stromen.

De reis van herinnering is voor iedereen anders. Van te voren kan je nooit zeggen wat je tegen gaat komen. Het is dus heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Ik creëer een veilige en fijne omgeving waar jij helemaal jezelf mag zijn. Daarna gaan we samen intunen op jouw energieveld.

Wil je eerst kijken of ik de persoon bij waarbij jij je op je gemak voelt? Geef dit dan aan en dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om te kijken of er een match is.

De meeste mensen ervaren na De reis van herinnering een gevoel van vrijheid. Je overstijgt je eigen gedachtes omdat je contact maakt met je lichaam en een heel groot energieveld.

Meestal ervaar je een gevoel van “vertrouwen en rust”. Ik ga ervoor zorgen dat je dit gevoel meeneemt in je dagelijkse leven. Dit gevoel kan je dan op ieder gewenst moment aanspreken. Hierdoor nemen velen vaker andere stappen en voelen ze zich krachtiger.

Een sessie duurt ca. 1,5 maar kan zeker uitlopen. Ik neem echt de tijd voor je.We gaan net "zo diep" tot dat je bij de kern komt.
De sessies kunnen in mijn praktijkruimte worden gegeven of online!.

Het voordeel van fysiek de reis "lopen" is dat ik het kan combineren met IEMT.en hypnose.
Online zal de sessie daarom meestal ook korter zijn omdat ik dan geen IEMT erbij kan geven.

Dit is echt een magisch cadeau om weg te geven, of om jezelf cadeau te doen!
De bon kan gepersonaliseerd worden.
Je ontvangt hem digitaal in je inbox.

 

Nu met feestkorting

Zielenreis - Cadeau

€ 88,00 € 62,50
Nu met feestkorting

Zielenreis - Cadeau

€ 88,00 € 62,50

Yes, geef deze unieke zielenreis cadeau aan iemand die jou dierbaar is (of aan jezelf). Nu geen € 88,- maar € 65,-

Wat een magische cadeau!
Vermeld de naam van degene die hem mag ontvangen en je bon wordt gepersonaliseerd.

Je ontvangt de bon digitaal in je inbox.